1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Бързи филтри
Според собственика
Според медията

Най-четени статии
Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
СписъкГалерияКарта

недвижими имоти в Нова ЗеландияИнвестирайте в недвижими имоти в Нова Зеландия

Инвестицията в недвижими имоти в Нова Зеландия е сред най-добрите в света. Държавата е разположена в югозападната част на Тихия океан. Територията й се простира на два големи и множество малки острови. Страната е с богата история, наследство от маорите и европейските заселници. Релефът е предимно от планински възвишения. Три четвърти от площта е с над 200 метра надморска височина. Нова Зеландия е сред малкото страни с ледници.

Голямо е предлагането на недвижими имоти в Нова Зеландия. Офертите са няколко десетки хиляди. Непрекъснато се добавят обяви за продажба на недвижим имот в Нова Зеландия. Пазарът е залят от нови жилища. Това влияе на реалните сделки. В по-изгодна позиция са купувачите, които имат възможност да избират между много предложения.

Продажба на недвижими имоти в Нова Зеландия

Въпреки голямото предлагане на недвижими имоти в Нова Зеландия, намалява броят на непродадените жилища. Това се обяснява с интереса на инвеститори към атрактивната собственост. Съветът на финансови специалисти е да се влагат средства в стойностни имоти. Продаваните в Нова Зеландия недвижими имоти са с добра доходност.

Най-търсените недвижими имоти в Нова Зеландия са ситуирани в района на Уайкато и Коромандел. Предлаганите недвижими имоти Нова Зеландия оферира на високи цени. Средната им стойност е между 400 и 500 хиляди долара. Луксозната собственост е няколко пъти по-скъпа. Към нея обаче също има заявен интерес.

Актуализиран преди: повече от 2 седмици
0 0 0

Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1
Рекламирайте тук