НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Нова Зеландия

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси

Недвижими имоти в Нова Зеландия - Не бяха намерени имоти, отговарящи на вашето търсене.

недвижими имоти в Нова ЗеландияИнвестирайте в недвижими имоти в Нова Зеландия

Инвестицията в недвижими имоти в Нова Зеландия е сред най-добрите в света. Държавата е разположена в югозападната част на Тихия океан. Територията й се простира на два големи и множество малки острови. Страната е с богата история, наследство от маорите и европейските заселници. Релефът е предимно от планински възвишения. Три четвърти от площта е с над 200 метра надморска височина. Нова Зеландия е сред малкото страни с ледници.

Голямо е предлагането на недвижими имоти в Нова Зеландия. Офертите са няколко десетки хиляди. Непрекъснато се добавят обяви за продажба на недвижим имот в Нова Зеландия. Пазарът е залят от нови жилища. Това влияе на реалните сделки. В по-изгодна позиция са купувачите, които имат възможност да избират между много предложения.

Продажба на недвижими имоти в Нова Зеландия

Въпреки голямото предлагане на недвижими имоти в Нова Зеландия, намалява броят на непродадените жилища. Това се обяснява с интереса на инвеститори към атрактивната собственост. Съветът на финансови специалисти е да се влагат средства в стойностни имоти. Продаваните в Нова Зеландия недвижими имоти са с добра доходност.

Най-търсените недвижими имоти в Нова Зеландия са ситуирани в района на Уайкато и Коромандел. Предлаганите недвижими имоти Нова Зеландия оферира на високи цени. Средната им стойност е между 400 и 500 хиляди долара. Луксозната собственост е няколко пъти по-скъпа. Към нея обаче също има заявен интерес.

Заявка за имот

Най-четени статии

Апартаменти в София Люлин 9

Недвижими имоти във Филипините

Инвестирайте в недвижими имоти във Филипините Атрактивни недвижими имоти във Филипини привличат купувачи от Европа, Америка и Азия. Държавата е разположена върху 7107 острова в Югоизточна Азия, от тях 700 са населени.Човешки останки, открити на Филипините, са датирани от 20 хил. години, но според някои учени територията е била населена пред... « Още »

Апартаменти в Асеновград без посредник

Апартаменти в Сливен без посредник

Замяна на недвижими имоти в София

Актуален проблем в столицата са зачестилите измами на „имотната мафия“. Всяка година над 100 собственика на апартаменти стават жертва на спекулации при сделки с имоти, а един от начините за злоупотреба е чрез замяна на недвижими имоти в София. Служителите на „Икономическа полиция“ разкриват различните механизми за придоби... « Още »

Рекламирайте тук