НастройкиПрофилПолезни линкове

За нас


Домаза е най-бързо развиващата се международна платформа за недвижими имоти, преведена на над 20 езика и разполагаща с над 70 локални сайта в различни държави, сред които и българския - www.domaza.bg.

 

Домаза обхваща широк кръг от целеви групи, като по този начин дава възможност за таргетиране на разнообразна по вид и националност аудитория и създаване на успешни международни партньорства.

 

От услугите на Домаза могат да се възползват всички участници на пазара на недвижими имоти:

 

Нашата мисия е всеки потребител с минимални усилия да купи, продаде, наеме или отдаде под наем недвижим имот от и във всяка точка на земното кълбо.

 

Нашата цел е глобализация на сектора чрез съдействие за развитието на световния имотен пазар и предоставяне на най-добрите интернет-решения за:

1. Търсене и предлагане на недвижими имоти.

2. Сътрудничество с цел подобряване качеството на услугите при сделки с имоти.

3. Бизнес-партньорство.

4. Обмен на клиенти по цял свят.

5. Реклама.

За потребителите, които търсят недвижимо имущество за покупка или наем, Домаза осигурява бърз и лесен достъп до атрактивни обяви на водещи агенции и строителни компании в цял свят.

За агенциите, строителите, инвеститорите и собствениците на имоти, Домаза предоставя най-оптималния начин за предлагане на имоти както на местно, така и на международно ниво чрез системата за автоматично публикуване на съдържанието на всяка обява на повече от 20 езика.

 

Домаза е организирана и разработена в три основни направления, като всяко от тях е фокусирано към определен тип аудитория:

1. Секция Недвижими имоти е предназначена за физически и юридически лица, които предлагат или търсят да купят или да наемат имот.

2. Секция Инвестиционни проекти е ориентирана към инвеститорите и строителните компании.

3. Секция Бизнес съдържа предложения, насочени към предприемачите, които биха искали да имат свой собствен бизнес или искат да купят разработен такъв.

 

Какво Ви дава Домаза?

1. Клиенти от цял свят

2. Безплатен сайт за имоти

3. Подоферти на комплекс

Платформата www.domaza.org има над 70 локални сайта, в които се визуализират всички Ваши обяви, професионално преведени на съответния език. Ако публикувате имот в www.domaza.bg, той ще се появи автоматично във всеки сайт - Вие вече таргетирате клиенти от цял свят!

С Домаза можете да имате безплатен многоезичен сайт от типа www.mysite.com. В него можете да рекламирате предлаганите от Вас обекти, да публикувате информация за предоставяните от Вас услуги. Имотите ще бъдат видяни от посетителите на личния Ви корпоративен сайт и от всички потребители на Домаза.

Ако предлагате комплекс за продажба, Домаза Ви дава уникална система, чрез която можете да публикувате подробни данни за всеки  апартамент от комплекса: цена, площ, брой стаи, етажен план, мултимедия, както и да отбелязвате кои апартаменти са свободни, резервирани или продадени.

4. Мениджмънт на клиенти и служители

5. Автоматичен импорт на обяви - XML

6. Мултиканален маркетинг

Агенциите за недвижими имоти могат да се възползват от опцията за създаване на профили на брокери. По този начин всички агенти могат едновременно да ползват  сайта с различни акаунти и индивидуално да управляват своите клиенти и обяви.

Ако искате бързо и лесно да публикувате всичките си оферти в Домаза, Вие можете да го направите чрез XML, позволяващ ежедневна синхронизация на всички Ваши обяви в нашата платформа.

Използвайки различни канали за реклама, ние от Домаза се стремим да: популялизираме обявите Ви пред аудитория от цял свят, да разширим мащаба на Вашия бизнес до световно ниво, да увеличим Вашите продажби!

Започнете работа с Домаза СЕГА!