НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Макади

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 0 Апартамент 41 467 € 660723
Апартамент
  • за продажба
41 467 €
658 €/m2
63 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+20 1090552888
iris.redsea@gmail.com
26.7064 34.1702 9 Апартамент 24 880 € 2739746
Апартамент
  • за продажба
24 880 €
395 €/m2
63 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Частно лице
0020 109 624 8782
faissalabdelraof@yahoo.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Макади – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Макади, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Макади, да наемете самостоятелна квартира в Макади или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Макади.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Макади се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Макади е пленителен град с богата култура, история и големи пясъчни плажове. Климатът в Макади е преобладаващо горещ и сух. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Макади привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Макади, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Макади в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Макади на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Макади е това, че наемите на повечето квартири в Макади са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Макади варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Макади се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Макади са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Макади и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Макади са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Макади и цени е допълнително предимство, правейки Макади идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Макади предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук