НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Левалоа-Пере

Радиус:
Топ локации
Кан 461 Париж 118 Марсилия 96 Ница 473
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
48.8932 2.28786 15 Апартамент 3 802 € 2911003
Апартамент
  • под наем
3 802 €
23 €/m2
164 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: 10 дни
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+33 156775677

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Левалоа-Пере – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Левалоа-Пере, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Левалоа-Пере, да наемете самостоятелна квартира в Левалоа-Пере или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Левалоа-Пере.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Левалоа-Пере се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Левалоа-Пере е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Левалоа-Пере привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Левалоа-Пере, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Левалоа-Пере в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Левалоа-Пере на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Левалоа-Пере е това, че наемите на повечето квартири в Левалоа-Пере са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Левалоа-Пере варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Левалоа-Пере се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Левалоа-Пере се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Левалоа-Пере са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Левалоа-Пере и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Левалоа-Пере са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Левалоа-Пере и цени е допълнително предимство, правейки Левалоа-Пере идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Левалоа-Пере предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук