Започнете търсене във Вашия град (Seattle)?

Бързи филтри

Според собственика
Според медията
Според степента на завършеност

Район

Топ Локации


Най-четени статии

Апартаменти във Варна

апартаменти във Варна

Инвестиционният интерес към апартаменти във Варна расте

Офертите за апартаменти във Варна представляват значителен дял от пазара на имоти. Градът е сред най-бързо развиващите се в страната. Всяка година в него идват хиляди млади хора, за да повишават образованието си в местните университети или да търсят развитие. Сред новите жители на морската столица на България са и много чужденци. Част от тях купуват втори дом в града, други се заселват в него постоянно.

Голяма част от предлаганите жилища във Варна са ново строителство. Те са издигнати в едни от най-предпочитаните за обитаване райони с добра инфраструктура. В близост са до основни административни и културни учреждения. Интересът на клиентите е насочен към апартаменти в района на бреговата ивица и с панорама към морето. Цените на такива имоти са по-високи от средните за града. Понякога разликата е в пъти.

Цените на апартаменти във Варна са изгодни

Въпреки че Варна е един от най-скъпите градове в страната, апартаментите в нея са на сравнително изгодна цена. Пазарът регулира стойността им и ги направи достъпни за хора със средни доходи. Обширен апартамент в престижен район се търгува по-евтино от къща със същата квадратура. Това обяснява търсенето на имоти в многофамилни сгради.

Голямото предлагане на апартаменти в морската столица засили конкуренцията сред продавачите. Този факт също рефлектира върху цените. За да се постигне успешна сделка обаче е необходимо да се срещнат интересите на купувач и продавач. Което означава добро познаване на пазара и реална оценка на имота. 

 

1 - 10 от общо 2450 оферти

Актуализиран преди: 19 дни
Двустаен панорамен апартамент в квартал Бриз!
43 000 €

Апартамент за продажба

Стаи:1 , Бани:1 Етаж 3 Всички етажи 5 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: 15 дни
62 000 €

Апартамент за продажба

Стаи:2 , Бани:1 , Спални:1 Етаж 2 Всички етажи 5 Завършен

0 0 0
Актуализиран преди: 327 дни
ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
65 000 €

Апартамент за продажба

Площ 90 m2 Стаи:3 , Бани:1 , Спални:2 Етаж 4 Всички етажи 5 Завършен

0 0 0

Покажи по резултата на страница

Рекламирайте тук