Domaza
България, София, София, Манастирски ливади
Градски комплекс Комплекс от апартаменти
property
Цена от 133 076 € до 652 497 €
Жилищен Комплекс Комплекс "681", бул. България за Продажба
Брой свободни имоти 70
Обща площ: от 80.65 m2 до 227.73 m2
Предложение от:
Катрин Кайджиева
email
phone

Снимки

Описание

Ексклузивно - сграда ново строителство и избор от апартаменти в кв. Манастирски ливади - запад!

БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧ!

Агенция "Квадрат" представя на вниманието ви един напълно нов комплекс за продажба, който ще стартира до броени дни в предпочитания и бързоразвиващ се район у нас - кв. "Манастирски ливади - запад"! Комплексът предвижда застрояване над 90 000 кв.м., на ул. Бяло поле и ул. Майстор Миленко - Радомирец. Новият комплекс ще бъде със смесени функции и ще разполага с пет основни сгради. В североизточният ъгъл на терена се планира високоетажна сграда, която е с лице към. бул. България, като има две полуподземни нива, партер и двадесет етажа. Полуподземните нива, партерният етаж и част от първи етаж, ще бъдат с търговски и търговско-изложбени площи, магазини, заведения, СПА зона, фитнес и други обществено-обслужващи помещения. Другите 8 етажа са предвидени за хотел с избрана марка, като площа му достига до 15 000 кв.м. Останалите 10 етажа ще бъдат с жилищни площи. Другите 4 сгради са планирани с офис и жилищни функции, като разполагат с 5 и 9 етажа. Проектът предвижда и 800 ПМ.

Цените на паркоместата варират от 24 000€ за единичните до 40 000€ за двоините. Намират се на нива от минус 3 до минус 5.

Строителството е предвидено да продължи три години от откриване на строителната площадка.

За повече информация, не се колебайте, а ни потърсете сега.

Разумни цени за района и без комисион от купувач!

Гъвкави схеми на плащане и индивидуален подход към клиента!

Карта

Карта

Характеристики на имот

Характеристики на имот
Парна баня, Сателитна или кабелна телевизия, Джакузи, Интернет, Достъпен за инвалиди, Климатична система, Контролиран достъп, Охрана, Балкон, Тераса, Двор, Градина, Сауна
Паркинг
Гараж, Паркомясто, Подземен паркинг