Domaza
България, Бургас, гр. Созопол
Къща с двор Апартамент в комплекс
property
Цена 283 000 €
Къща за Продажба
Обща площ: 198 m2
Чиста площ: 198 m2
5 стаи, 3 бани, 4 спални
www.bulgarianproperties.bg
Предложение от:
BULGARIAN PROPERTIES
email
phone

Снимки

Описание

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в Domaza.

Референтен номер: BPS 79174

Тел: 0882 817 497, 056 828 449
Отговорен брокер: Павел Раванов

https://www.bulgarianproperties.bg/79174

Предлагаме ви за продажба триетажна къща, таунхаус на първа линия във вилно селище разположено до плаж „Каваци” – гр. Созопол, само на 50 м. от морския бряг. Къщата се намира във затворен комплекс с ограничен достъп. В комплекса има ресторант, басейн, детски и за възрастни, паркинг.

Къщата се състои от три етажа с обща квадратура от 198 кв. м.
• Партерен/ 1 етаж с площ 58.10 кв. м. - кухня с трапезария и всекидневна, спалня, баня с тоалетна и веранда. От верандата се излиза директно на двора, който е богато озеленен, както и има директен излаз към басейна на комплекса.
• 2 етаж с площ 69.75 кв. м. - дневна с кухня, 2 спални, баня и тоалетна и тераса с изглед към басейна и плажа. Във всяка стая има климатик. Една от спалните има тераса, която гледа към озеленения двор и басейна.
• 3 етаж с площ 69.75 кв. м. – дневна с кухня, спалня, баня с тоалетна и голяма тераса с гледка към двора, басейна и морето.

Къщата има Акт 16 и всички необходими документи за продажба. Продава се напълно обзаведена с мебели и оборудване. Във всяка стая има климатици. Всяка баня е със собствен бойлер. Има кабелна телевизия, интернет – wi-fi, СОТ.

Към къщата има 2 паркоместа, които са включени в цената на имота.

Такса за поддръжка - 7 евро / кв. м. за година

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Карта

Карта

Характеристики на имот

Спални
2
Начин на плащане
Недвижими имоти с отстъпка
Състояние на имота
Вторични
Степен на завършеност
Ново строителство
Строителство
Тухла
Характеристики на имот
Климатична система, Интернет
Характеристики на района
Провинция
Обзавеждане
Обзаведен
Изглед
Изглед към море