Domaza
България, София, София, Бояна, 732
Къща в комплекс Еднофамилна къща
property
Цена 463 000 €
Къща за Продажба
Обща площ: 348 m2
Парцел: 600 m2
3 бани, 4 спални
Дата на издаване 31/08/2019
scarletflower.bg
Предложение от:
АДИУМ ЕООД
email
phone

Снимки

Описание

Представяме на Вашетовнимание „Алено Цвете”или „Scarlet Flower”

 

За комплекса:             

                    Това е първия по рода си екологичен луксозен жилищен комплекс от затворен тип строен в България. Разположен е в полите на Витоша и едновременно само на 10 минути с кола до центъра на столицата ( НДК). Селището е изградено върху обща площ от 12330 кв.м. Състои се от 15 еднофамилни къщи с РЗП от 348 кв.м. до 441 кв.м., обща РЗП 6215кв.м., детска площадка и административна офис сграда с паркоместа за гости, която не е включена в общата РЗП. Къщите са три типа: тип А – 3 къщи, тип Б – 9 къщи и тип В – 3 къщи. Всяка къща притежава собствен парцел с реални граници и съседи с размери  от 650 кв.м. до 720 кв.м, с който се продава всяка къща. Той е с различна квадратура в зависимост от разположението на къщата в комплекса и не включва собственост върху пешеходните и автомобилни алеи. От тях всеки собственик на къща ще има идеални части от правото на собственост. Във всеки един от дворовете има достатъчно място за изграждане на открит басейн.

 

               Облицовката на сутерена на всяка къща е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Преградните стени в сутерена са неносещи и може да бъдат размествани по Ваше желание, в процеса на строителство или на по-късен етап, с цел преобразуване на помещенията. 

               Квадратурата на стаите, която се вижда от разпределенията е чистото светло пространство от стена до стена и не включва стените.

             За Вашето удобство и комфорт височината на таваните на повечето помещения на 1-ви и 2-ри етажи и в трите типа къщи е близо 3 метра.

            До всяка една къща ще има прекарани кабели за интернет и телефон и домофонна система с камера

Ограждане  и охрана.

                        Цялото селище ще е оградено с масивна ограда, за да можете Вие и Вашите деца да се чувствате спокойно и неприкосновено, далеч от любопитните погледи на съседите. Освен това масивната ограда спира много добре излишния шум и силните студени ветрове през зимата. Единствената не масивна част на оградата е при портала, където според законите масивната част не може да е по-висока от 60см. Там се намира административната сграда, обслужваща селището. Целият комплекс ще се охранява 24 часа от жива охрана с видео наблюдение и ще бъдат допускани само живеещите вътре и техните гости.

 

Къща тип А

 Този тип къщи имат 348.78 кв.м. разгъната застроена площ (РЗП). В комплекса има общо 3  такива. Облицовката на сутерена е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Цветът на частта от масивни греди на снимките в сайта е примерен. При покупка на къща на по – ранен  етап Вие може да изберете сами цвета, палитрата за който е доста богата.

Всяка къща от този тип има  три етажа: сутерен, първи и втори етаж .

В сутерена са разположени:  гараж за два автомобила, техническо помещение, складови помещения и перално с достатъчно място за сушене на дрехи. На същото ниво, но на открито има още две парко места пред къщата в страни от гаража.

 На първия етаж над сутерена са разположени: входно антре, коридор, просторна кухня с трапезария, всекидневна с камина, спалня за гости (може да бъде кабинет, киносалон и др.), самостоятелна баня с тоалетна и тераса – веранда на юг с прекрасна гледка към Витоша. За Вашето удобство и комфорт стаите са с височина 3 м.

На втория етаж са разположени:коридор, две бани с тоалетни и три големи спални, като едната има собствен дрешник и баня 10 кв.м.  Две от спалните излизат на голя      ма тераса на юг с гледка към Витоша.

Квадратурата на стаите, която се вижда от разпределенията е чистото светло пространство от стена до стена и не включва стените.

Всяка къща от този тип си има собствен парцел, с който се продава. Той е с различна квадратура в зависимост от разположението на къщата в комплекса и не включва собственост върху пешеходните и автомобилни алеи. От тях всеки собственик на къща ще има идеални части от правото на собственост.

 

Във всеки един от дворовете има достатъчно място за изграждане на открит басейн.

Карта

Карта
Цени
Такса по поддръжка0.55 €/m2

Характеристики на имот

Начин на плащане
Без такса за купувача, Разсрочено плащане
Степен на завършеност
Ново строителство
Характеристики на имот
Градина, Парна баня, Климатична система, Контролиран достъп, Охрана, Балкон, Тераса, Перално помещение, Тоалет за гости, Баня с прозорец
Паркинг
Гараж, Подземен паркинг
Характеристики на района
Балнеология, Лов и риболов, В/Около Ски, Езера/Реки, Планини
Отоплителна система
Подово отопление, Локално отопление
Обзавеждане
Необзаведен
Собственост
Еднолична собственост
Предназначение на имота
За инвестиция