НастройкиПрофилПолезни линкове

Офис сграда, Кръстова Вада, гр. София, София-град, България

Цена ( EUR ) 1059223
Офис сграда
Бележка
  • за продажба

Цена
2 700 000 €
923 €/m2
Обща площ
2925 m2

Данни

Описание
Сградата е 5-етажна и един подземен етаж с РЗП 2925.12 м2, и височина кота корниз +16.05 м.УПИ-1306 м2, ЗП-535 м2 с възможност за дострояване до 10000 м2 РЗП.Търговската част на сградата е разположена на 1,2 и 3 етаж представляваща отворени пространства-височина на тавана 3.60 м, подходящи за шоурум, голяма верига магазини или за разполагане на офиси .Трите етажа са свързани с вътрешно панорамно стълбище. Офис ателиетата на 4 и 5 етаж са луксозни, функционални с големи покривни тераси и изглед към града и Витоша, разполагат с отделен вход и асансьор. Подземния етаж е подходящ за складово помещение с отделен вход с рампа, товарен асансьор (достигащ до 3-ти етаж) и стълбище, свързващи го с магазинната част на сградата.
СГРАДА: Сградата е изпълнена по съвременни технологии и висококачествени материали. Изградената техническа инфраструктура включва: алтернативен безжичен интернет, структурно окабеляване, многоточкови контакти и телефонни чифтове. Централна климатизия/вентилация и отопление. Отлична естествена осветеност, перфектна работна атмосфера.Фасадата представлява окачена конструкция с отлични топло- и хидроизолиращи свойства и дизайн от керамични плочи и стъклопакет.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Луксозна търговско-административна сграда, ситуирана на в непосредствена близост до Околовръстен път. До сградата има достъп освен от бул. Черни Връх и от топик непосредствено до сградата.Разполага с около 30 паркоместа с възможност за увеличаване на броя им.
Обади се СЕГА и цитирай този код 266252!

Удобства
Характеристики на имот
Климатична система
Обзавеждане
Обзаведен
Агенция за недвижими имоти
0882121453
Въпроси? Позвъни на АДРЕС Недвижими имоти АД
Ние говорим
Български
Регистрационна форма

Други предложения на същата компания