НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Чиово

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Къща 400 000 € 2017492
Къща
  • за продажба
  • Къща без двор
400 000 €
2 667 €/m2
150 m2
350 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+385 22571863
info@primosten-immobilien.com
0 0 Парцел за бизнес 390 000 € 2754149
Парцел за бизнес
  • за продажба
390 000 €
10000 m2
Цена
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Лице за контакт
+43 1 479 15 58
dr.koch@kochreal.at
0 0 Парцел за бизнес 2 200 000 € 2754173
Парцел за бизнес
  • за продажба
2 200 000 €
65000 m2
Цена
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Лице за контакт
+43 1 479 15 58
dr.koch@kochreal.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Чиово – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Чиово, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Чиово, да наемете самостоятелна квартира на Остров Чиово или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Чиово.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Чиово се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Чиово е пленителен остров с богата култура, история и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Чиово привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Чиово, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Чиово в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Чиово на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Чиово е това, че наемите на повечето квартири на Остров Чиово са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Чиово варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Чиово се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Чиово са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Чиово и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Чиово са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Чиово и цени е допълнително предимство, правейки Остров Чиово идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Чиово предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук