1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Рим66
Венеция22
Флоренция181
Милано19
Сардиния105
Сицилия59
Неапол12
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 3 от общо 3 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Стаи
  1
  Бани
  1
  999 999 €
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Стаи
  1
  Бани
  1
  999 999 €
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Стаи
  1
  Бани
  1
  999 999 €
  0 0 0

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти на Остров Сицилия

  Недвижими имоти на Остров Сицилия – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Сицилия, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Сицилия, да наемете самостоятелна квартира на Остров Сицилия или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Сицилия.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Сицилия се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Сицилия е пленителен остров с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Сицилия привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Сицилия, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Сицилия в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Сицилия на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Сицилия е това, че наемите на повечето квартири на Остров Сицилия са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти на Остров Сицилия варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Сицилия се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Сицилия са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Сицилия и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти на Остров Сицилия са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и сицилиято, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти на Остров Сицилия и цени е допълнително предимство, правейки Остров Сицилия идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Остров Сицилия предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук