НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Сал

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
16.726615905761720 -22.929710388183594 14 Апартамент 198 000 € 2400337
Апартамент
  • за продажба
198 000 €
4 714 €/m2
42 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Частно лице
005584998511683
CONSTROSERVICE@HOTMAIL.COM

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Сал – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Сал, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Сал, да наемете самостоятелна квартира на Остров Сал или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Сал.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Сал се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Сал е пленителен остров с богата култура, история и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Сал привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Сал, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Сал в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Сал на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Сал е това, че наемите на повечето квартири на Остров Сал са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Сал варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Сал се базира на това, че колкото по-близо до океана се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от океана – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към океана, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Сал са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Сал и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Сал са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Сал и цени е допълнително предимство, правейки Остров Сал идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Сал предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук