НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Маргарита

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Вила 276 219 € 1481721
Вила
  • за продажба
276 219 €
767 €/m2
360 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Частно лице
+7 978 072 0959
yurrich@yandex.ru

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Маргарита – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Маргарита, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Маргарита, да наемете самостоятелна квартира на Остров Маргарита или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Маргарита.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Маргарита се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Маргарита е пленителен остров с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Маргарита привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Маргарита, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Маргарита в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Маргарита на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Маргарита е това, че наемите на повечето квартири на Остров Маргарита са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Маргарита варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Маргарита се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Маргарита са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Маргарита и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Маргарита са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Маргарита и цени е допълнително предимство, правейки Остров Маргарита идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Маргарита предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук