НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Мае

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Мае – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Мае, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Мае, да наемете самостоятелна квартира на Остров Мае или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Мае.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Мае се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Мае е пленителен остров с богата култура, история и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Мае привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Мае, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Мае в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Мае на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Мае е това, че наемите на повечето квартири на Остров Мае са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Мае варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Мае се базира на това, че колкото по-близо до океана се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от океана – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към океана, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Мае са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Мае и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Мае са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Мае и цени е допълнително предимство, правейки Остров Мае идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Мае предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук