НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Лефкада

Радиус:
Топ локации
Атина 5 981 Солун 4 896 Халкидики 6 907 Крит 2 587 Корфу 1 025 Пелопонес 603
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Парцел за строителство 1 200 000 € 2750670
Парцел за строителство
  • за продажба
1 200 000 €
6 €/m2
200000 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+7 4956516175

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Лефкада – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Лефкада, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Лефкада, да наемете самостоятелна квартира на Остров Лефкада или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Лефкада.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Лефкада се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Лефкада е пленителен остров с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Климатът е субтропичен средиземноморски, като лятото е дълго, сухо и горещо, а зимата – кратка и мека. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Лефкада привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Лефкада, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Лефкада в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Лефкада на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Лефкада е това, че наемите на повечето квартири на Остров Лефкада са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Лефкада варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Лефкада се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Лефкада са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Лефкада и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Лефкада са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Лефкада и цени е допълнително предимство, правейки Остров Лефкада идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Лефкада предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук