НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Крк

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Вид строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Апартамент 520 000 € 387413
Апартамент
  • за продажба
520 000 €
1 333 €/m2
390 m2
403 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+385 385922475879
peter.ellis@croatiapropertyservices.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Крк – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Крк, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Крк, да наемете самостоятелна квартира на Остров Крк или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Крк.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Крк се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Крк е пленителен остров с богата култура, история и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Крк привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Крк, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Крк в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Крк на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Крк е това, че наемите на повечето квартири на Остров Крк са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Крк варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Крк се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Крк са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Крк и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Крк са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Крк и цени е допълнително предимство, правейки Остров Крк идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Крк предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук