НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Кос

Радиус:
Топ локации
Атина 6 731 Солун 7 372 Халкидики 4 470 Крит 624 Корфу 89 Пелопонес 820
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
36.893089605564000 27.291739559802000 12 Вила 3 200 000 € 3735272
Вила
  • за продажба
3 200 000 €
6 400 €/m2
500 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Виж детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+30 6944930075
0 0 Земеделска земя 1 € 3952794
Земеделска земя
  • за продажба
1 €
0 €/m2
452000 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: 22 дни
Виж детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+30 2107212284
eee@epsilonteam1.gr

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Кос – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Кос, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Кос, да наемете самостоятелна квартира на Остров Кос или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Кос.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Кос се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Кос е пленителен остров с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Климатът е субтропичен средиземноморски, като лятото е дълго, сухо и горещо, а зимата – кратка и мека. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Кос привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Кос, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Кос в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Кос на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Кос е това, че наемите на повечето квартири на Остров Кос са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Кос варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Кос се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Кос са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Кос и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Кос са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Кос и цени е допълнително предимство, правейки Остров Кос идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Кос предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук