НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Корфу

Радиус:
Топ локации
Орфано 404 Додеканези 68 Пирея 99 Санторини (Тира) 13 Офринио 342 Халкидики 4 762 Циклади 261 Левкада 21 Хиос 10 Дионисос 1 Касандра 2 120 Споради 66 Евбея 119 Йонийски острови 208 Миконос 55 Ситония 994 Кавала 416 Тасос 386 Егейски острови 806 Волос 53 Солун 3 532 Атина 951 Крит 270 Корфу (Керкира) 26 Корфу 26 Пелопонес 432
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Апартамент 390 000 € 4717552
Апартамент
  • за продажба
390 000 €
Цена
Актуализиран преди: 3 дни
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+30 2107710150
sales@buy2greece.com
0 0 Вила 1 000 000 € 4678720
Вила
  • за продажба
1 000 000 €
Цена
Актуализиран преди: 5 дни
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+30 2107710150
sales@buy2greece.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Корфу – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Корфу, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Корфу, да наемете самостоятелна квартира на Остров Корфу или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Корфу.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Корфу се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Корфу е пленителен остров с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Климатът е субтропичен средиземноморски, като лятото е дълго, сухо и горещо, а зимата – кратка и мека. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Корфу привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Корфу, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Корфу в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Корфу на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Корфу е това, че наемите на повечето квартири на Остров Корфу са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Корфу варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Корфу се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Корфу са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Корфу и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Корфу са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Корфу и цени е допълнително предимство, правейки Остров Корфу идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Корфу предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук