НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Кея

Радиус:
Топ локации
Атина 3 868 Солун 5 039 Халкидики 6 961 Крит 2 488 Корфу 865 Пелопонес 414
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Вила 1 150 000 € 2750882
Вила
  • за продажба
1 150 000 €
1 983 €/m2
580 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+7 4956516175

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Кея – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Кея, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Кея, да наемете самостоятелна квартира на Остров Кея или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Кея.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Кея се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Кея е пленителен остров с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Климатът е субтропичен средиземноморски, като лятото е дълго, сухо и горещо, а зимата – кратка и мека. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Кея привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Кея, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Кея в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Кея на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Кея е това, че наемите на повечето квартири на Остров Кея са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Кея варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Кея се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Кея са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Кея и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Кея са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Кея и цени е допълнително предимство, правейки Остров Кея идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Кея предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук