НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Итака

Радиус:
Топ локации
Атина 3 989 Солун 4 578 Халкидики 7 252 Крит 2 511 Корфу 891 Пелопонес 540
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Гараж/Паркомясто 750 000 € 3204803
Гараж/Паркомясто
  • за продажба
750 000 €
Цена
Актуализиран вчера
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+30 2107710150
0 0 Вила 1 600 000 € 3204797
Вила
  • за продажба
1 600 000 €
Цена
Актуализиран вчера
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+30 2107710150

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Итака – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Итака, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Итака, да наемете самостоятелна квартира на Остров Итака или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Итака.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Итака се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Итака е пленителен остров с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Климатът е субтропичен средиземноморски, като лятото е дълго, сухо и горещо, а зимата – кратка и мека. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Итака привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Итака, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Итака в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Итака на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Итака е това, че наемите на повечето квартири на Остров Итака са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Итака варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Итака се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Итака са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Итака и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Итака са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Итака и цени е допълнително предимство, правейки Остров Итака идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Итака предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук