НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Ибиса

Радиус:
Топ локации
Канарски о-ви 106 Майорка 465 Мадрид 5 Барселона 399 Валенсия 91 Коста Дел Сол - Малага 10 Коста Бланка - Аликанте 1 846
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
38.908960500000000 1.440949460000000 15 Вила 1 600 000 € 3875643
Вила
  • за продажба
1 600 000 €
Цена
Актуализиран преди: 28 дни
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+44 020 3289 2004

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Ибиса – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Ибиса, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Ибиса, да наемете самостоятелна квартира на Остров Ибиса или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Ибиса.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Ибиса се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Ибиса е пленителен остров с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Климатът е субтропичен. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Ибиса привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Ибиса, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Ибиса в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Ибиса на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Ибиса е това, че наемите на повечето квартири на Остров Ибиса са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Ибиса варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Ибиса се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Ибиса са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Ибиса и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Ибиса са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Ибиса и цени е допълнително предимство, правейки Остров Ибиса идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Ибиса предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук