НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Егина

Радиус:
Топ локации
Атина 5 820 Солун 5 005 Халкидики 6 854 Крит 2 592 Корфу 1 026 Пелопонес 582
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Вила 1 500 000 € 2750675
Вила
  • за продажба
1 500 000 €
3 750 €/m2
400 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+7 4956516175

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Егина – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Егина, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Егина, да наемете самостоятелна квартира на Остров Егина или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Егина.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Егина се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Егина е пленителен остров с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Климатът е субтропичен средиземноморски, като лятото е дълго, сухо и горещо, а зимата – кратка и мека. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Егина привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Егина, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Егина в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Егина на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Егина е това, че наемите на повечето квартири на Остров Егина са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Егина варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Егина се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Егина са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Егина и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Егина са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Егина и цени е допълнително предимство, правейки Остров Егина идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Егина предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук