1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 1 от общо 1 оферта
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  160 m2
  Стаи
  3
  Бани
  2
  Спални
  3
  0 0 0

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти на Остров Вис

  Недвижими имоти на Остров Вис – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Вис, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Вис, да наемете самостоятелна квартира на Остров Вис или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Вис.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Вис се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Вис е пленителен остров с богата култура, история и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Вис привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Вис, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Вис в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Вис на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Вис е това, че наемите на повечето квартири на Остров Вис са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти на Остров Вис варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Вис се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Вис са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Вис и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти на Остров Вис са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти на Остров Вис и цени е допълнително предимство, правейки Остров Вис идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Остров Вис предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук