НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Остров Брач

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
Къща
  • за продажба
166 500 €
1 156 €/m2
144 m2
583 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Къща
  • за продажба
166 500 €
1 156 €/m2
144 m2
583 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
43.262234700000000 16.654126400000000 15 Вила 3 000 000 € 3598986
Вила
  • за продажба
3 000 000 €
7 500 €/m2
400 m2
930 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+44 7500 86 27 67
0 0 Хотел / Мотел 166 500 € 3868989
Хотел / Мотел
  • за продажба
  • Други
166 500 €
1 156 €/m2
144 m2
583 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Остров Брач – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Остров Брач, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Остров Брач, да наемете самостоятелна квартира на Остров Брач или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Остров Брач.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Остров Брач се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Брач е пленителен остров с богата култура, история и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Остров Брач привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Остров Брач, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Остров Брач в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Остров Брач на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Остров Брач е това, че наемите на повечето квартири на Остров Брач са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Остров Брач варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Остров Брач се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Остров Брач са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Остров Брач и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Остров Брач са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Остров Брач и цени е допълнително предимство, правейки Остров Брач идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Остров Брач предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук