НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти на Далматински острови

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Парцел за бизнес 8 900 000 € 2793188
Парцел за бизнес
  • за продажба
8 900 000 €
220000 m2
Цена
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Лице за контакт
+43 1 479 15 58
dr.koch@kochreal.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти на Далматинските острови – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот на Далматинските острови, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент на Далматинските острови, да наемете самостоятелна квартира на Далматинските острови или пък да създадете свой дом в прекрасна къща на Далматинските острови.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Далматинските острови се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Далматинските острови са пленителен район с богата култура, история и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Далматинските острови привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти на Далматинските острови, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи на Далматинските острови в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти на Далматинските острови на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти на Далматинските острови е това, че наемите на повечето квартири на Далматинските острови са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти на Далматинските острови варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти на Далматинските острови се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти на Далматинските острови са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството на Далматинските острови и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти на Далматинските острови са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти на Далматинските острови и цени е допълнително предимство, правейки Далматинските острови идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Далматинските острови предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук