1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички

Най-четени статии
Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
СписъкГалерияКарта
1 - 2 от общо 2 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Обща площ
81 m2
Стаи
3
Всички етажи
2
100 000 €
1 235 €/m2
62.2447 25.7472 14
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Обща площ
278 m2
Стаи
5
Бани
4
Спални
4
Всички етажи
3
600 000 €
2 158 €/m2
0 0 0

Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

Недвижими имоти в Ювяскюля

Недвижими имоти в Ювяскюля – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Ювяскюля, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Ювяскюля, да наемете самостоятелна квартира в Ювяскюля или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Ювяскюля.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Ювяскюля се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Ювяскюля е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Ювяскюля привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Ювяскюля, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Ювяскюля в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Ювяскюля на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Ювяскюля е това, че наемите на повечето квартири в Ювяскюля са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Ювяскюля варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Ювяскюля се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Ювяскюля се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Ювяскюля са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Ювяскюля и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Ювяскюля са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Ювяскюля и цени е допълнително предимство, правейки Ювяскюля идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Ювяскюля предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук