НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Щутгарт

Радиус:
Топ локации
Берлин 180 Хамбург 3 Мюнхен 0 Кьолн 0 Франкфурт на Майн 12 Щутгарт 2
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
48.775845900000000 9.182932100000000 10 Хотел / Мотел 2 500 000 € 4052454
Хотел / Мотел
  • за продажба
2 500 000 €
Цена
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+49 1634677358
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Апартамент 132 000 € 161133
Апартамент
  • за продажба
132 000 €
2 491 €/m2
53 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+49 1634677358

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Щутгарт – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Щутгарт, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Щутгарт, да наемете самостоятелна квартира в Щутгарт или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Щутгарт.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Щутгарт се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Щутгарт е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Щутгарт привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Щутгарт, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Щутгарт в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Щутгарт на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Щутгарт е това, че наемите на повечето квартири в Щутгарт са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Щутгарт варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Щутгарт се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от моерто – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Щутгарт са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Щутгарт и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Щутгарт са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Щутгарт е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти в Щутгарт и цени е допълнително предимство, правейки Щутгарт идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Щутгарт предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук