НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Швеция

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси

Недвижими имоти в Швеция - Не бяха намерени имоти, отговарящи на вашето търсене.

недвижими имоти в ШвецияИнвестирайте в недвижими имоти в Швеция

Кралство Швеция е скандинавска държава с висок стандарт на живот. Територията на страната е населена още през каменната ера. За първи път името Швеция е споменато през І в. след Христа от римския историк Тацит. Северните части са покрити с обширни гори. На юг е равнината сконе. В страната има 28 национални парка.

Цените на недвижими имоти в Швеция зависят от местоположението им. В северната част на страната те са значително по-евтини, отколкото в Стокхолм. Северната държава е рядко населена. В градовете, които заемат 1,3% от територията на страната, е 84% от населението. За разлика от пазара в САЩ и европейски държави, в Швеция недвижими имоти поскъпват, независимо от кризата. 

Продажба на недвижими имоти в Швеция

Няма ограничения чужденци да придобиват недвижими имоти в Швеция. Инвестицията на чуждестранните купувачи е насочена основно към Стокхолм. Скандинавските инвеститори доминират сред останалите външни предприемачи. Пазарът се затруднява заради факта, че недвижими имоти Швеция предлага по-малко, отколкото е търсенето. Жилищното строителство е сравнително малко, а интересът нараства. Това е и причината за покачването на цените.

Друг фактор за повишаване стойността на недвижими имоти в Швеция е, че наемите се регулират от държавата и нивото им е под пазарната стойност. Това отказва предприемачи да инвестират в недвижим имот в Швеция с цел отдаването му на наематели. Все пак интересът към страната расте заради стабилната икономическа обстановка.


Заявка за имот

Най-четени статии

Търговски имоти продажба Щирия

Апартаменти под наем в Бургас Меден Рудник зона Д

Апартаменти в Борово София

Искате да купите Апартамент в Борово, София? Вече е лесно да намерите! На тази страница от портала за недвижими имоти Domaza ще намерите най-добрите актуални предложения за продажба на апартаменти в кв. Борово. Всички апартаменти в Борово, София са представени с подробно описание и много снимков материал. За детайлна информация за конкрет... « Още »

Имоти в Аспровалта

Едностаен апартамент Симеоново

Ако се чудите дали с покупката на едностаен апартамент Симеоново може да направите добра инвестиция, то по-добре се допитайте до специалисти в имотната сфера. На територията на София работят множество агенции за недвижими имоти, част от които са в бранша от дълги години и имат голям опит зад гърба си. Качествените брокери притежават не са... « Още »

Рекламирайте тук