1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Прага211
Карлови Вари31
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички

Най-четени статии
Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
СписъкГалерияКарта
1 - 3 от общо 3 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Обща площ
179 m2
Стаи
5
Бани
2
Спални
1
Всички етажи
2
235 000 €
1 313 €/m2
0 0 0
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Гарсониера
Обща площ
25 m2
Стаи
1
Бани
1
45 000 €
1 800 €/m2
0 0 0
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Обща площ
110 m2
Стаи
4
Бани
1
Спални
3
150 000 €
1 364 €/m2
0 0 0

Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

Недвижими имоти в Чески Крумлов

Недвижими имоти в Чески Крумлов – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Чески Крумлов, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Чески Крумлов, да наемете самостоятелна квартира в Чески Крумлов или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Чески Крумлов.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Чески Крумлов се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Чески Крумлов е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Чески Крумлов привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Чески Крумлов, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Чески Крумлов в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Чески Крумлов на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Чески Крумлов е това, че наемите на повечето квартири в Чески Крумлов са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Чески Крумлов варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Чески Крумлов се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Чески Крумлов се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Чески Крумлов са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Чески Крумлов и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Чески Крумлов са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Чески Крумлов и цени е допълнително предимство, правейки Чески Крумлов идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Чески Крумлов предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук