НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Хошимин

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
10.766173780781000 106.687241345640000 19 Стая / Част от жилище 350 € 3904891
Стая / Част от жилище
  • под наем
350 €
18 €/m2
20 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Частно лице
1264438139
kalla2811@yahoo.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Хошимин – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Хошимин, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Хошимин, да наемете самостоятелна квартира в Хошимин или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Хошимин.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Хошимин се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Хошимин е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Хошимин привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Хошимин, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Хошимин в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Хошимин на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Хошимин е това, че наемите на повечето квартири в Хошимин са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Хошимин варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Хошимин се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Хошимин се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Хошимин са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Хошимин и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Хошимин са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Хошимин и цени е допълнително предимство, правейки Хошимин идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Хошимин предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук