НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Холандия

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Вид строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
52.132633000000000 5.291266000000000 5 Къща 250 € 3648311
Къща
  • за продажба
250 €
21 €/m2
12 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Частно лице
cottetmariemaguerite@gmail.com

Покажи по

резултата на страница

недвижими имоти в ХоландияИнвестирайте в недвижими имоти в Холандия

Поскъпването на недвижими имоти в Холандия беше спряно от световната икономическа криза, но напоследък отново се усеща подем. Холандия, или известна още като Нидерландия, е държава в Северозападна Европа. В територията й са включени още Аруба, Кюрасао и Саба. Характерно за страната е нейната равнинност. Половината от територията й е на по-малко от 1 метър над морското равнище, а голяма част е под морското ниво. Холандия е с добре развита икономика и е сред най-гъсто населените страни в света.

Пазарът на недвижими имоти в Холандия е отворен за чужденци. Препоръчително е да се ползват услугите на агент. Това е обичайна практика за страната, особено за хора, които не познават добре пазара. Специалистът ще открие желания недвижим имот в Холандия. Освен това той разполага с богата база данни. Неудобството е, че клиентът ще трябва да му плати комисионна дори сам да открие жилище или да се откаже от сделка.

Продажба на недвижими имоти в Холандия

Сред най-предпочитаните недвижими имоти в Холандия са жилища и търговски площи в Амстердам, Хага, Ротердам и останалите големи градове в страната. Атрактивни недвижими имоти Холандия оферира във всички райони. Кокетни къщи в живописни местности или съвременни апартаменти в оживени градове са изкарани на пазара. Около 60% от местното население притежава собствен дом.

Разнообразието то недвижими имоти в Холандия е голямо. Предлагат се дори замъци на цена няколко десетки хиляди евро. На пазара са също атрактивни вили и резиденции. Цената им е средно между 500 и 800 хил. евро. Квадратен метър на апартамент в близост до центъра на Амстердам се продава за над 3000 евро. В Холандия недвижими имоти могат да се закупят и на значително по-ниски цени в райони, отдалечени от големи административни центрове. 


Рекламирайте тук