1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 3 от общо 3 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  420 m2
  Стаи
  10
  Бани
  3
  Спални
  5
  2 000 000 €
  4 762 €/m2
  60.1699 24.9384 20
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  4000000 m2
  Стаи
  7
  Бани
  1
  15 000 000 €
  4 €/m2
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Други
  Обща площ
  913 m2
  Стаи
  7
  Бани
  1
  Спални
  7
  220 000 €
  241 €/m2
  0 0 0

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти в Хелзинки

  Недвижими имоти в Хелзинки – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Хелзинки, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Хелзинки, да наемете самостоятелна квартира в Хелзинки или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Хелзинки.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Хелзинки се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Хелзинки е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Хелзинки привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Хелзинки, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Хелзинки в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Хелзинки на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Хелзинки е това, че наемите на повечето квартири в Хелзинки са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Хелзинки варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Хелзинки се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Хелзинки са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Хелзинки и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Хелзинки са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти в Хелзинки и цени е допълнително предимство, правейки Хелзинки идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Хелзинки предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук