НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Хайфа

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
32.793998718261720 34.989601135253906 11 Парцел за строителство 890 710 € 1922766
Парцел за строителство
  • за продажба
890 710 €
148 €/m2
6000 m2
6000 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Частно лице
00380984100761
totti_tottie@yahoo.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Хайфа – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Хайфа, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Хайфа, да наемете самостоятелна квартира в Хайфа или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Хайфа.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Хайфа се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Хайфа е пленителен град с богата култура, история и големи пясъчни плажове. Климатът в Хайфа е субтропичени средизамноморски. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Хайфа привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Хайфа, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Хайфа в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Хайфа на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Хайфа е това, че наемите на повечето квартири в Хайфа са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Хайфа варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Хайфа се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Хайфа са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Хайфа и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Хайфа са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Хайфа и цени е допълнително предимство, правейки Хайфа идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Хайфа предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук