НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Тулон

Радиус:
Топ локации
Кан 513 Париж 2 Марсилия 55 Ница 440
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 765 000 € 4688061
Къща
  • за продажба
765 000 €
Цена
Актуализиран вчера
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+33 970446643
0 0 Къща 835 000 € 4669330
Къща
  • за продажба
835 000 €
Цена
Актуализиран вчера
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+33 970446643
0 0 Къща 787 000 € 4774206
Къща
  • за продажба
787 000 €
Цена
Актуализиран вчера
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+33 970446643
0 0 Къща 1 000 000 € 4817490
Къща
  • за продажба
1 000 000 €
Цена
Актуализиран вчера
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+33 970446643

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Тулон – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Тулон, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Тулон, да наемете самостоятелна квартира в Тулон или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Тулон.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Тулон се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Тулон е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Тулон привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Тулон, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Тулон в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Тулон на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Тулон е това, че наемите на повечето квартири в Тулон са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Тулон варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Тулон се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Тулон са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Тулон и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Тулон са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Тулон и цени е допълнително предимство, правейки Тулон идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Тулон предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук