НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Тисно

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
43.789730100000000 15.699912200000000 15 Къща 495 000 € 2787824
Къща
  • за продажба
495 000 €
1 980 €/m2
250 m2
516 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран днес
Подробно >>
Лице за контакт
0660 / 435 02 21
matthias.bock@riwog.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Тисно – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Тисно, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Тисно, да наемете самостоятелна квартира в Тисно или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Тисно.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Тисно се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Тисно е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Тисно привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Тисно, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Тисно в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Тисно на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Тисно е това, че наемите на повечето квартири в Тисно са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Тисно варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Тисно се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Тисно са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Тисно и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Тисно са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Тисно и цени е допълнително предимство, правейки Тисно идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Тисно предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук