НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Татлису

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Вид строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
35.383715481873000 33.751771294572000 9 Апартамент 85 511 € 3975256
Апартамент
  • за продажба
  • Пентхаус
85 511 €
Цена
Актуализиран преди: 5 дни
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+90 533 8769166
35.375334194722000 33.762016296387000 12 Вила 109 527 € 3872720
Вила
  • за продажба
109 527 €
Цена
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+90 533 8769166

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Татлису – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Татлису, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Татлису, да наемете самостоятелна квартира в Татлису или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Татлису.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Татлису се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Татлису е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Татлису привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Татлису, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Татлису в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Татлису на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Татлису е това, че наемите на повечето квартири в Татлису са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Татлису варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Татлису се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Татлису са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Татлису и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Татлису са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Татлису и цени е допълнително предимство, правейки Татлису идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Татлису предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук