1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 4 от общо 4 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Къща в комплекс
  Обща площ
  100 m2
  Стаи
  3
  Бани
  2
  Спални
  2
  Всички етажи
  1
  160 786 €
  1 608 €/m2
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  670 m2
  Стаи
  6
  Бани
  5
  Спални
  5
  1 727 306 €
  2 578 €/m2
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  558 m2
  Стаи
  5
  Бани
  4
  Спални
  4
  815 877 €
  1 462 €/m2
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  720 m2
  Стаи
  7
  Бани
  7
  Спални
  7
  Всички етажи
  3
  915 105 €
  1 271 €/m2
  0 0 0

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти в Сосуа

  Недвижими имоти в Сосуа – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Сосуа, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Сосуа, да наемете самостоятелна квартира в Сосуа или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Сосуа.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Сосуа се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Сосуа е пленителен град с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Сосуа притежава тропичен климат с целогодишно лято. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Сосуа привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Сосуа, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Сосуа в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Сосуа на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Сосуа е това, че наемите на повечето квартири в Сосуа са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Сосуа варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Сосуа се базира на това, че колкото по-близо до океана се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от океана – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към океана, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Сосуа са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Сосуа и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Сосуа са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти в Сосуа и цени е допълнително предимство, правейки Сосуа идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Сосуа предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук