НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Слима

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
35.895434813283934 14.465825142578069 14 Къща 315 000 € 3848663
Къща
  • за продажба
315 000 €
2 480 €/m2
127 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+90 5327840287
0 0 Апартамент 4 500 000 € 3719545
Апартамент
  • за продажба
4 500 000 €
Цена
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+44 208 144 9014

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Слима – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Слима, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Слима, да наемете самостоятелна квартира в Слима или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Слима.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Слима се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Слима е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Слима привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Слима, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Слима в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Слима на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Слима е това, че наемите на повечето квартири в Слима са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Слима варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Слима се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Слима се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Слима са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Слима и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Слима са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Слима и цени е допълнително предимство, правейки Слима идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Слима предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук