НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Сейшелски острови

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Къща 117471
Къща
  • за продажба
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+49 070711460214
0 0 Къща 2351897
Къща
  • за продажба
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+49 070711460214

Покажи по

резултата на страница

недвижими имоти на Сейшелските островиИнвестирайте в недвижими имоти на Сейшелски острови

Чуждестранните инвеститори в недвижими имоти на Сейшелските острови са стимулирани от правителството. Наричат Сейшелите Перлата на Индийския океан. И с право- безкрайните бели плажове, кристално чисти води, екзотична флора и фауна, величествени коралови рифове. Всичко това е събрано на 451 квадратни километра. Държавата е разположена върху 155 острова, но само 33 от тях са населени. Туризмът и уловът на риба тон носят основните приходи.

Чуждестранните инвестиции в недвижими имоти в Сейшелските острови доведе до вдигане нивото на туристическия бизнес и създаване на нови курорти от категория 5 звезди. Световно известни хотелски вериги стъпиха в островната държава. В  Сейшелските острови недвижими имоти притежават мултинационални компании, чиято инвестиция се оценява на няколко милиарда долара.

Продажба на недвижими имоти на Сейшелски острови

Интересът към недвижими имоти на Сейшелските острови е насочен основно към остров Mahe. Той е предпочитан и от повечето туристи. В него е разположена най-малката столица в света- Виктория. Там са и 12 от най-красивите плажове в света, обградени с гранитни образувания. Международното летище, големите ресторанти и възможностите за водни спортове са другите придобивки на острова. Това обяснява търсенето на недвижим имот в Сейшелските острови.

Инвестицията в недвижими имоти на Сейшелските острови може да се определи като добра печалба в перспектива. Страната става все по-привлекателна за туристи от цял свят. Екзотичната растителност, с която са обградени просторните плажове, не може да се сравни с нито едно друго кътче в света. Страната прилича на късче от рая.  Атрактивни недвижими имоти Сейшелските острови предлагат в луксозни жилищни комплекси. Влагането на средства в тях ще донесе добра доходност.


Рекламирайте тук