1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Бързи филтри
Според собственика
Според медията

Най-четени статии
Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
СписъкГалерияКарта

недвижими имоти на Сейшелските островиИнвестирайте в недвижими имоти на Сейшелски острови

Чуждестранните инвеститори в недвижими имоти на Сейшелските острови са стимулирани от правителството. Наричат Сейшелите Перлата на Индийския океан. И с право- безкрайните бели плажове, кристално чисти води, екзотична флора и фауна, величествени коралови рифове. Всичко това е събрано на 451 квадратни километра. Държавата е разположена върху 155 острова, но само 33 от тях са населени. Туризмът и уловът на риба тон носят основните приходи.

Чуждестранните инвестиции в недвижими имоти в Сейшелските острови доведе до вдигане нивото на туристическия бизнес и създаване на нови курорти от категория 5 звезди. Световно известни хотелски вериги стъпиха в островната държава. В  Сейшелските острови недвижими имоти притежават мултинационални компании, чиято инвестиция се оценява на няколко милиарда долара.

Продажба на недвижими имоти на Сейшелски острови

Интересът към недвижими имоти на Сейшелските острови е насочен основно към остров Mahe. Той е предпочитан и от повечето туристи. В него е разположена най-малката столица в света- Виктория. Там са и 12 от най-красивите плажове в света, обградени с гранитни образувания. Международното летище, големите ресторанти и възможностите за водни спортове са другите придобивки на острова. Това обяснява търсенето на недвижим имот в Сейшелските острови.

Инвестицията в недвижими имоти на Сейшелските острови може да се определи като добра печалба в перспектива. Страната става все по-привлекателна за туристи от цял свят. Екзотичната растителност, с която са обградени просторните плажове, не може да се сравни с нито едно друго кътче в света. Страната прилича на късче от рая.  Атрактивни недвижими имоти Сейшелските острови предлагат в луксозни жилищни комплекси. Влагането на средства в тях ще донесе добра доходност.


Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Стаи
5
Бани
1
Спални
4
0 0 0
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Стаи
5
Бани
3
Спални
3
0 0
Актуализиран преди: повече от 2 седмици
Обща площ
235 m2
Стаи
4
Бани
2
Спални
3
600 000 €
2 553 €/m2
0 0 0

Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1
Рекламирайте тук