НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Сейшелски острови

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси

Покажи по

резултата на страница

недвижими имоти на Сейшелските островиИнвестирайте в недвижими имоти на Сейшелски острови

Чуждестранните инвеститори в недвижими имоти на Сейшелските острови са стимулирани от правителството. Наричат Сейшелите Перлата на Индийския океан. И с право- безкрайните бели плажове, кристално чисти води, екзотична флора и фауна, величествени коралови рифове. Всичко това е събрано на 451 квадратни километра. Държавата е разположена върху 155 острова, но само 33 от тях са населени. Туризмът и уловът на риба тон носят основните приходи.

Чуждестранните инвестиции в недвижими имоти в Сейшелските острови доведе до вдигане нивото на туристическия бизнес и създаване на нови курорти от категория 5 звезди. Световно известни хотелски вериги стъпиха в островната държава. В  Сейшелските острови недвижими имоти притежават мултинационални компании, чиято инвестиция се оценява на няколко милиарда долара.

Продажба на недвижими имоти на Сейшелски острови

Интересът към недвижими имоти на Сейшелските острови е насочен основно към остров Mahe. Той е предпочитан и от повечето туристи. В него е разположена най-малката столица в света- Виктория. Там са и 12 от най-красивите плажове в света, обградени с гранитни образувания. Международното летище, големите ресторанти и възможностите за водни спортове са другите придобивки на острова. Това обяснява търсенето на недвижим имот в Сейшелските острови.

Инвестицията в недвижими имоти на Сейшелските острови може да се определи като добра печалба в перспектива. Страната става все по-привлекателна за туристи от цял свят. Екзотичната растителност, с която са обградени просторните плажове, не може да се сравни с нито едно друго кътче в света. Страната прилича на късче от рая.  Атрактивни недвижими имоти Сейшелските острови предлагат в луксозни жилищни комплекси. Влагането на средства в тях ще донесе добра доходност.


Рекламирайте тук