НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Сао Пауло

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Апартамент 1 154 064 € 4390140
Апартамент
  • за продажба
1 154 064 €
Цена
Актуализиран преди: 28 дни
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+351 966813291
0 0 Апартамент 96 762 € 4713708
Апартамент
  • за продажба
96 762 €
Цена
Актуализиран преди: 28 дни
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+351 966813291

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Сао Пауло – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Сао Пауло, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Сао Пауло, да наемете самостоятелна квартира в Сао Пауло или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Сао Пауло.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Сао Пауло се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Сао Пауло е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Сао Пауло привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Сао Пауло, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Сао Пауло в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Сао Пауло на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Сао Пауло е това, че наемите на повечето квартири в Сао Пауло са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Сао Пауло варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Сао Пауло се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Сао Пауло се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Сао Пауло са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Сао Пауло и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Сао Пауло са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Сао Пауло е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти в Сао Пауло и цени е допълнително предимство, правейки Сао Пауло идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Сао Пауло предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук