1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Порто734
Фару113
Мадейра253
Лисабон1 313
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 4 от общо 4 оферти
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  417 m2
  Стаи
  5
  Бани
  4
  Спални
  4
  820 000 €
  1 966 €/m2
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  2552 m2
  Стаи
  6
  Бани
  4
  Спални
  4
  895 000 €
  351 €/m2
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  286 m2
  Стаи
  5
  Бани
  4
  Спални
  4
  890 000 €
  3 112 €/m2
  0 0 0
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Стаи
  5
  Бани
  3
  Спални
  3
  750 000 €
  0 0 0

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти в Санта барбара де Нексе

  Недвижими имоти в Санта барбара де Нексе – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Санта барбара де Нексе, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Санта барбара де Нексе, да наемете самостоятелна квартира в Санта барбара де Нексе или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Санта барбара де Нексе.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Санта барбара де Нексе се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Санта барбара де Нексе е пленителен район с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Санта барбара де Нексе привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Санта барбара де Нексе, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Санта барбара де Нексе в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Санта барбара де Нексе на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Санта барбара де Нексе е това, че наемите на повечето квартири в Санта барбара де Нексе са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Санта барбара де Нексе варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Санта барбара де Нексе се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Санта барбара де Нексе се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Санта барбара де Нексе са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Санта барбара де Нексе и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Санта барбара де Нексе са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти в Санта барбара де Нексе и цени е допълнително предимство, правейки Санта барбара де Нексе идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Санта барбара де Нексе предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук