НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Саламис

Радиус:
Топ локации
Кирения 44 Никозия 2 Фамагуста 38 Искеле 75
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
35.203774093732000 33.889024259433000 17 Вила 200 573 € 3121237
Вила
  • за продажба
200 573 €
880 €/m2
228 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
35.114911600000000 33.919245000000000 12 Апартамент 43 298 € 4477417
Апартамент
  • за продажба
  • Жилище на няколко етажа
43 298 €
Цена
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Частно лице
05338515838
muhamed.fallaha@gmail.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Саламис – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Саламис, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Саламис, да наемете самостоятелна квартира в Саламис или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Саламис.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Саламис се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Саламис е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Саламис привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Саламис, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Саламис в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Саламис на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Саламис е това, че наемите на повечето квартири в Саламис са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Саламис варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Саламис се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Саламис се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Саламис са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Саламис и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Саламис са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Саламис и цени е допълнително предимство, правейки Саламис идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Саламис предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук