НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Рогашка Слатина

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
46.236992700000000 15.636836800000000 15 Къща 233 800 € 3450962
Къща
  • за продажба
233 800 €
882 €/m2
265 m2
5085 m2
Цена
Обща площ
Парцел
Актуализиран преди: 28 дни
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+386 41383243

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Рогашка Слатина – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Рогашка Слатина, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Рогашка Слатина, да наемете самостоятелна квартира в Рогашка Слатина или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Рогашка Слатина.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Рогашка Слатина се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Рогашка Слатина е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Рогашка Слатина привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Рогашка Слатина, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Рогашка Слатина в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Рогашка Слатина на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Рогашка Слатина е това, че наемите на повечето квартири в Рогашка Слатина са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Рогашка Слатина варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Рогашка Слатина се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Рогашка Слатина се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Рогашка Слатина са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Рогашка Слатина и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Рогашка Слатина са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Рогашка Слатина и цени е допълнително предимство, правейки Рогашка Слатина идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Рогашка Слатина предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук