НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Ровин

Радиус:
Топ локации
Шолта 23 Трогир 135 Солин 27 Задар 100 Марина 47 Дубровник 9 Опатия 53 Корчула 22 Риека 11 Пула 9 Омиш 21 Брач 70 Кащела 311 Подстрана 33 Загреб 189 Сплит 224
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
45.087703100000000 13.692215600000000 15 Апартамент 690 000 € 4286130
Апартамент
  • за продажба
690 000 €
2 706 €/m2
255 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран вчера
Детайли >>
Лице за контакт
+43 1 512 88 89
gabriele.wagner@riwog.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Ровин – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Ровин, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Ровин, да наемете самостоятелна квартира в Ровин или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Ровин.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Ровин се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Ровин е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Ровин привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Ровин, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Ровин в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Ровин на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Ровин е това, че наемите на повечето квартири в Ровин са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Ровин варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Ровин се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Ровин са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Ровин и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Ровин са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Ровин и цени е допълнително предимство, правейки Ровин идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Ровин предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук