НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Ристиина

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0.000000000000000 0.000000000000000 0 Къща 295 000 € 4289450
Къща
  • за продажба
295 000 €
983 €/m2
300 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли за имота >>
Частно лице
katjanissinen@hotmail.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Ристиина – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Ристиина, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Ристиина, да наемете самостоятелна квартира в Ристиина или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Ристиина.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Ристиина се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Ристиина е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Ристиина привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Ристиина, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Ристиина в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Ристиина на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Ристиина е това, че наемите на повечето квартири в Ристиина са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Ристиина варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Ристиина се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Ристиина се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Ристиина са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Ристиина и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Ристиина са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Ристиина и цени е допълнително предимство, правейки Ристиина идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Ристиина предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук