НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Рио де Жанейро

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Брой бани
Всички
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Апартамент 412 929 € 4182784
Апартамент
  • за продажба
  • Пентхаус
412 929 €
Цена
Актуализиран преди: 26 дни
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+351 966813291
0 0 Апартамент 298 227 € 4182577
Апартамент
  • за продажба
298 227 €
Цена
Актуализиран преди: 26 дни
Детайли за имота >>
Агенция за недвижими имоти
+351 966813291

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Рио де Жанейро – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Рио де Жанейро, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Рио де Жанейро, да наемете самостоятелна квартира в Рио де Жанейро или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Рио де Жанейро.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Рио де Жанейро се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Рио де Жанейро е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Рио де Жанейро привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Рио де Жанейро, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Рио де Жанейро в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Рио де Жанейро на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Рио де Жанейро е това, че наемите на повечето квартири в Рио де Жанейро са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Рио де Жанейро варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Рио де Жанейро се базира на това, че колкото по-близо до океана се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от океана – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към океана, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Рио де Жанейро са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Рио де Жанейро и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Рио де Жанейро са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Рио де Жанейро е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти в Рио де Жанейро и цени е допълнително предимство, правейки Рио де Жанейро идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Рио де Жанейро предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук