НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Радщад

Радиус:
Топ локации
Виена 3 290 Грац 147 Линц 72 Залцбург 186 Инсбрук 16
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Къща 340 000 € 3510332
Къща
  • за продажба
  • Къщи, долепени една до друга, в един ред
340 000 €
3 778 €/m2
90 m2
133 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран вчера
Подробно >>
Агенция за недвижими имоти
+43 6542 70 170
info@sage-immobilien.at

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Радщад – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Радщад, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Радщад, да наемете самостоятелна квартира в Радщад или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Радщад.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Радщад се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Радщад е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Радщад привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Радщад, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Радщад в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Радщад на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Радщад е това, че наемите на повечето квартири в Радщад са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Радщад варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Радщад се базира на това, че колкото по-близо до центъра се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Радщад са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Радщад и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Радщад са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Летенето до Радщад е сравннително евтино особено с ниско-бюджетните авиолинии, така че където и да изберете да инвестирате, имотът Ви ще е лесно достъпен. Разнообразието от недвижими имоти в Радщад и цени е допълнително предимство, правейки Радщад идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Радщад предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук