НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Рабац

Радиус:
Топ локации
Шолта 23 Трогир 135 Солин 27 Задар 98 Марина 47 Дубровник 9 Опатия 53 Корчула 22 Риека 10 Пула 9 Омиш 21 Брач 70 Кащела 311 Подстрана 33 Загреб 189 Сплит 223
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к. / м-т
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Площ
Етаж
Всички
Етаж
Брой етажи в сградата
Всички
Брой етажи в сградата
Брой стаи
Всички
Брой стаи
Брой спални
Всички
Брой спални
Брой бани
Всички
Брой бани
Предложение от
Строителство
Изложение
Предназначение на имота
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Начин на плащане
Характеристики на района
Отоплителна система
Настилка
Търси
0 0 Апартамент 65 000 € 3786797
Апартамент
  • за продажба
65 000 €
1 625 €/m2
40 m2
Цена
Чиста площ
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+43 1 996 20 31
0 0 Вила 155 000 € 3786791
Вила
  • за продажба
155 000 €
1 550 €/m2
100 m2
700 m2
Цена
Чиста площ
Парцел
Актуализиран преди: повече от месец
Детайли >>
Агенция за недвижими имоти
+43 1 996 20 31

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Рабац – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Рабац, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Рабац, да наемете самостоятелна квартира в Рабац или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Рабац.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Рабац се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Рабац е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Рабац привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Рабац, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Рабац в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Рабац на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Рабац е това, че наемите на повечето квартири в Рабац са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Рабац варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Рабац се базира на това, че колкото по-близо до морето се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от морето – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към морето, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Рабац са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Рабац и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Рабац са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Рабац и цени е допълнително предимство, правейки Рабац идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Рабац предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук