НастройкиПрофилПолезни линкове

Недвижими имоти в Пуерто Плата

Радиус:
Топ локации
Изберете локация
Държава
Област
Град / Село / К.к.
Радиус
Тип имот
Цена
Цена ( EUR )
Всички филтри
Площ
Всички
Етаж
Всички
Брой етажи в сградата
Всички
Брой стаи
Всички
Брой спални
Всички
Предложение от
Предназначение на имота
Изложение
Изглед
Собственост
Обзавеждане
Стаи/Спални
Строителство
Характеристики на имот
Степен на завършеност
Паркинг
Състояние на имота
Характеристики на района
Начин на плащане
Отоплителна система
Настилка
Търси
19.780769348144530 -70.687110900878900 14 Вила 495 € 2721357
Вила
  • за продажба
495 €
2 €/m2
330 m2
Цена
Обща площ
Актуализиран преди: повече от месец
Подробно >>
Частно лице
31623130624
Lmvt3003@yahoo.com

Покажи по

резултата на страница

Недвижими имоти в Пуерто Плата – инвестирайте сега!

Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Пуерто Плата, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Пуерто Плата, да наемете самостоятелна квартира в Пуерто Плата или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Пуерто Плата.

Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Пуерто Плата се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Пуерто Плата е пленителен град с богата култура, история, величествена архитектура и поразително красиви природни дадености – от езера, планини и вечнозелени гори до скалисти или пясъчни плажове. Пуерто Плата притежава тропичен климат с целогодишно лято. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Пуерто Плата привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Пуерто Плата, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Пуерто Плата в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Пуерто Плата на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Пуерто Плата е това, че наемите на повечето квартири в Пуерто Плата са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

Цените на недвижими имоти в Пуерто Плата варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Пуерто Плата се базира на това, че колкото по-близо до океана се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от океана – толкова по-евтино. От друга страна наличието на гледка към океана, допълнително повишава стойността на цената на недвижимия имот. Недвижимите имоти в Пуерто Плата са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Пуерто Плата и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

Недвижимите имоти в Пуерто Плата са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Разнообразието от недвижими имоти в Пуерто Плата и цени е допълнително предимство, правейки Пуерто Плата идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

Всичко това прави Пуерто Плата предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

Рекламирайте тук