1
Моите имоти
Влезте или се регистрирайте, за да запазите и следите Вашите любими имоти.
1
Моите търсения
Влезте или се регистрирайте, за да запазите търсенията.
Продажба
Наем Наем за един ден
Локация
-- избери --
Топ локации
Изберете локация
Държава
Тип имот
Всички
Жилищни имоти
Търговски имоти
Земеделски / Стопански имоти
Цена
Всички
Цена ( EUR )
Всички филтри
Всички
Квартали

  Най-четени статии
  Получете известие за нови имоти по Вашето търсене
  СписъкГалерияКарта
  1 - 1 от общо 1 оферта
  • Страница: 1 от 1
  • 1
  Актуализиран преди: повече от 2 седмици
  Обща площ
  183 m2
  Стаи
  5
  Бани
  3
  Спални
  3
  2 216 271 €
  12 111 €/m2
  46.0208 8.97559 15

  Покажи по резултата на страница

  • Страници:
  • 1

  Недвижими имоти в Прегасона

  Недвижими имоти в Прегасона – инвестирайте сега!

  Питате се дали да инвестирате парите си в недвижим имот в Прегасона, ние ще Ви дадем поне десет причини защо да купите апартамент в Прегасона, да наемете самостоятелна квартира в Прегасона или пък да създадете свой дом в прекрасна къща в Прегасона.

  Според проучванията на пазара на недвижимите имоти Прегасона се смята за една многообещаваща инвестиция за бъдещето. Прегасона е пленителен град с богата култура, история и красива природа. Стилният живот, модерните услуги и приятелски настроените хора правят Прегасона привлекателна дестинация за постоянно или временно жителство, както и за осъществяване на бизнес проекти. На Вашето внимание се предлагат множество видове недвижими имоти в Прегасона, които ще удовлетворят всички Ваши изисквания – от изключително евтини парцели, подходящи за развитие на Вашия бизнес до поразително луксозни апартаменти, квартири, къщи и вили за почивка.

  В нашите обяви за недвижими имоти Вие ще откриете страхотни възможности за реновиране на красиви стари къщи в Прегасона в модерни сгради, от които бихте могли да спечелите добра рента в пиковия сезон. Също така ние Ви предлагаме уютни апартаменти в Прегасона на изключително атрактивни цени, които биха могли да бъдат добра инвестиция за бъдеще. Характерно за недвижимите имоти в Прегасона е това, че наемите на повечето квартири в Прегасона са съобразени с икономическите възможности на търсещите да наемат жилище.

  Цените на недвижими имоти в Прегасона варират в зависимост от местоположението на дадения обект. Принципът, по който се определят цените на недвижимите имоти в Прегасона се базира на това, че колкото по-близо до центъра на Прегасона се намира той, толкова по-скъп е наема или продажната цена му, съответно колкото по-далече от центъра – толкова по-евтино. Недвижимите имоти в Прегасона са относително евтини в сравнение с тези в много други градове. Бумът на строителството в Прегасона и постоянно разрастващата се туристическа индустрия са ясен индикатор за добър инвестиционен климат.

  Недвижимите имоти в Прегасона са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

  Разнообразието от недвижими имоти в Прегасона и цени е допълнително предимство, правейки Прегасона идеална инвестиционна дестинация за покупка на семеен дом или ваканционен имот, както и за реализиране на Вашите бизнес идеи.

  Всичко това прави Прегасона предпочитана дестинация и всяка година привлича милиони инвеститори от цял свят.

  Рекламирайте тук